Kloremøbel Pet Rebels Ragdoll 200

kr10,759.00 Inkl. mva

Kloremøbel Pet Rebels Ragdoll 200

Bestillingsvare, 4-6 uker leveringstid.

Må sendes hjem på pall, velg fraktmetode: Palle-frakt store produkter eller hent gratis i våre butikker  i Trondheim, (gratis)

 

Tomt på lager

EAN: 8719425793306 Varenummer: eldK431336 Kategorier: , ,
PetRebels

Beskrivelse

Kloremøbel Pet Rebels Ragdoll 200

Størrelse : L: 116 x B: 116 x H: 200 cm

Ekstremt robust og stabilt kattetre for store katter, har 2 x XXL hengekøyer, XXL toppsofa, 2 stiger (med sisal wrap), 2 store sovehuler og ekstra tykke 20 cm sisalposter. Passer for alle katteraser, ideell for Maine Coons, Ragdolls og andre store og/eller tunge katter.

Dette XXL kattetreet for store katter har en ekstra tykk bunnplate (4 cm) for optimal stabilitet og er utstyrt med høykvalitets 600 g plysj. De super koselige og solide hengekøyene har en firkantet form og kan enkelt bære opptil 25 kg: en drøm for Maine Coon, norske skogkatter, ragdoll og tunge katter.

Høykvalitets katteklorestolpe med ekstra limt sterk plysj og ekstra tykk naturlig sisal (6 mm) for god holdbarhet.
Totalmål: 116 x 60 x 200 cm. Totalvekt: 80 kg. Dimensjoner på bunnplate: 160 x 60 x 4 cm. Dimensjoner på sovehulene: 50 x 50 x 30 cm. Putene er avtagbare og kan vaskes på 30 grader.

Ikke noe problem hvis du trenger en reservedel for skrapestolpen. Alle reservedeler til Petrebels kattetrær kan bestilles separat. På denne måten kan klatretreet ditt forbli kattens favorittsted selv etter en stund.

Tilleggsinformasjon

Farge

Creme, Pepper

Brand

PetRebels

PetRebels, De første opprørerne Dennis og Detlef er de stolte grunnleggerne av Petrebels. De var begge allerede aktive i kjæledyrindustrien i mange år inntil de en dag bestemte seg for å gjøre det selv. Ikke mer å følge trender, men lag fasjonable produkter for kjæledyr på egen hånd. CKloremøbler som ikke bare er pene, men også bærekraftige og sterke. Ganske stort steg, men med all kunnskap de hadde og kjærligheten til katter burde det være greit. Og det var det! Petrebels samling av kloremøbler beviser at design og kvalitet kan fungere utmerket sammen. De er en viktig aktør i kjæledyrindustrien over hele verden med en stor gruppe lojale fans.
PetRebels

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)