Pet Rebels Kings og Queens Cleopatra

kr3,599.00 Inkl. mva

Pet Rebels Kings og Queens Cleopatra

Kongelig Kleopatra

Alt tilbehøret! Dette elegante kloremøbelet har alt din prins eller prinsesse trenger. Den ekstra brede kurven på toppen er perfekt for å holde øye med alt og alt. For det er viktig for katter. De ekstra tykke klorestokkene er perfekte for en manikyr, og når det er gjort, kan katten din trekke seg tilbake for en lur i den luksuriøse hengende kurven eller det superfine sovehuset.

 • Farger – kremplysj og naturlig sisal
 • mål – lengde 55 cm, bredde 45 cm og høyde 134 cm
 • også egnet for kattunger og seniorer på grunn av de ekstra step-up platene
 • en luksuriøs loungekurv på 46 x 55 cm
 • en nydelig hengekøye på 40 x 40 cm

Ikke på lager, tilgjengelig som restordre

EAN: 8719425794686 Varenummer: eldK431474 Kategorier: , , ,
PetRebels

Beskrivelse

Pet Rebels Kings og Queens Cleopatra

Monteringsanvisning HER

Vi introduserer Royal Cleopatra! Denne elegante skrapeposten har alt din prins eller prinsesse trenger. Med sin ekstra brede loungekurv på toppen kan de holde øye med alt og hva som helst. De ekstra tykke skrapestengene er perfekte for en manikyr, og etter det kan katten din trekke seg tilbake til den luksuriøse hengende kurven eller det superkoselige sovehuset. Tilgjengelig i kremplysj og naturlig sisal, er den også egnet for kattunger og seniorer, takket være de ekstra step-up-plattformene. Denne kloremøbel/klatrestativ for katter måler 55 cm i lengden, 45 cm i bredden og 134 cm i høyden. Den har også en luksuriøs loungekurv på 46 x 55 cm og en nydelig hengekøye på 40 x 40 cm.

 

Brand

PetRebels

PetRebels, De første opprørerne Dennis og Detlef er de stolte grunnleggerne av Petrebels. De var begge allerede aktive i kjæledyrindustrien i mange år inntil de en dag bestemte seg for å gjøre det selv. Ikke mer å følge trender, men lag fasjonable produkter for kjæledyr på egen hånd. CKloremøbler som ikke bare er pene, men også bærekraftige og sterke. Ganske stort steg, men med all kunnskap de hadde og kjærligheten til katter burde det være greit. Og det var det! Petrebels samling av kloremøbler beviser at design og kvalitet kan fungere utmerket sammen. De er en viktig aktør i kjæledyrindustrien over hele verden med en stor gruppe lojale fans.
PetRebels

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.