Pet Rebels Turnpike 200 kloremøbel

kr10,399.00 Inkl. mva

Pet Rebels Turnpike 200 kloremøbel

Turnpike 200 er det kuleste kattehuset i PetRebels sortiment. Den har rette linjer, fløyelsmyke puter og mange koselige soveplasser. Veldig kosete, akkurat som katten din! Men den er også robust og tøff og tåler juling. Det er fordi den har en ekstra tykk bunnplate og klorestokker på ikke mindre enn 15 centimeter tykke. Leter du etter et ekte kattehus til din prins eller prinsesse? Da er vår Turnpike 200 et godt valg!

 • Farger – grå plysj og grå sisal
 • Mål – lengde 76 cm, bredde 76 cm og høyde 200 cm
 • to flotte hengekøyer på Ø 48 cm
 • tre solide megagrotter på 76 x 30 cm og 30 cm høye
 • fast leketau

På dette produktet må du velge pallefrakt.Palle frakt

PetRebels

Beskrivelse

Pet Rebels Turnpike 200 kloremøbel

Vi introduserer Turnpike 200, et eksempel på moderne design i kattehus. Dette bemerkelsesverdige kloremøbelet har glatt design, myke puter og mange komfortable soveområder som er ideelle for kattens slumreøkter. Den kombinerer eleganse og komfort på en måte som gjenspeiler tettheten til katten din, samtidig som den er solid og langvarig.

Den eksepsjonelle holdbarheten til dette stykket tilskrives dens ekstra tykke bunnplate og solide 15 cm klorestokker, designet for å motstå selv de mest livlige kattekjempene. Katten din kan fritt engasjere seg i sine naturlige tendenser til å klø seg, klatre og leke uten å bekymre seg for å skade dette praktfulle kattehuset.

Kledd i en attraktiv kremplysj og innkapslet i naturlig sisal, utstråler Turnpike 200 en varm, innbydende atmosfære mens den enkelt blander seg med enhver hjemmeinnredning. Dens generøse mål på 76 cm i lengde, 76 cm i bredden og 200 cm i høyden gir rikelig med rom for utforskning, hvile og lek.

En enestående egenskap ved Turnpike 200 er dens romslige hengekøye, med en behagelig diameter på 48 cm. Denne karakteristiske chill-out-sonen gir et mykt og trygt sted for katten din å slappe av etter deres livlige eskapader.

I tillegg til appellen er to solide megagrotter, hver størrelse 76 x 30 cm med en høyde på 30 cm. Disse vidstrakte gjemmestedene tilbyr bortgjemte tilfluktssteder for katten din til å nyte litt fred og ro, vekk fra hverdagens kjas og mas.

Sist men ikke minst, et fast leketau injiserer en dose moro og eventyr i dette eksepsjonelle kattetreet. Nyt å se katten din ha endeløs underholdning, slå, slå og leke, mens du holder deg mentalt og fysisk aktiv.

Oppsummert er Turnpike 200 ikke bare et kattetre; det er en omfattende lekeplass, et koselig fristed og en spenstig skrapestolpe. Det er drømmehjemmet alle katteforeldre ønsker for sin majestetiske kattemonark.

76 x 76 cm / høyde 200 cm
Bunnplate: 76 x 76 x 4 cm
3 x Sovehus: 76 x 40 x 30 cm
Liggeplattform: 76 x 76 x 2 cm
Liggeplattform: 40 x 40 x 2 cm
2 x Liggeplattform: 76 x 40 x 2 cm
Lounge sofa: 76 x 76 x 8 cm
2 x Hengekøye: 45 x 45 cm / Lastbar opp til 25 kg
Leketau: Ø 5 x 97 cm
Sisalstenger: Ø 15 cm

Vekt: 83 kg

Tilleggsinformasjon

Farge

Cappuccino, Creme, Grå

Brand

PetRebels

PetRebels, De første opprørerne Dennis og Detlef er de stolte grunnleggerne av Petrebels. De var begge allerede aktive i kjæledyrindustrien i mange år inntil de en dag bestemte seg for å gjøre det selv. Ikke mer å følge trender, men lag fasjonable produkter for kjæledyr på egen hånd. CKloremøbler som ikke bare er pene, men også bærekraftige og sterke. Ganske stort steg, men med all kunnskap de hadde og kjærligheten til katter burde det være greit. Og det var det! Petrebels samling av kloremøbler beviser at design og kvalitet kan fungere utmerket sammen. De er en viktig aktør i kjæledyrindustrien over hele verden med en stor gruppe lojale fans.
PetRebels

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.