JBL Nitrit Test NO2

kr289.00 Inkl. mva

JBL Nitrit Test NO2

Nitritt er en giftig nitrogenforbindelse som dannes når bakteriebalansen forstyrres eller når man setter opp et nytt akvarium. Testen viser det nøyaktige nitrittinnholdet i vannet.

 • Nitritt er en giftig nitrogenforbindelse, som dannes når bakteriebalansen forstyrres eller når man setter opp et nytt akvarium. Testen viser det nøyaktige nitrittinnholdet i vannet
 • Laboratoriekomparatorsystem for å kompensere den iboende vannfargen: fyll glassampuller med prøvevann, tilsett reagenser til ett hetteglass, plasser hetteglass i holderen, les verdier fra fargekartet
 • Bruk: når du setter opp et nytt ferskvannsakvarium: daglig i 3 uker. For førstegangsoppsett med sjøvann: en gang i uken. Til bruk ved fiskesykdommer eller fiskedød
 • Du finner detaljert informasjon og feilsøkingstips om vannanalyse på JBL-nettstedet i Essentials/Aquarium eller Pond
 • Pakkeinnhold: 1 nitritttest i ca. 50 mål, inkl. 2 reagenser, 2 hetteglass med skrukork, sprøyte, komparatorblokk og fargeskala.
 • Reagenspåfylling (refill) tilgjengelig separat
EAN: 4014162056948 Varenummer: TRO146.1090 Kategorier: , , Stikkord: ,
JBL

Beskrivelse

JBL Nitrit Test NO2

De riktige vannverdiene er avhengig av fiskebestanden og plantene i akvariet. Selv om vannet ser klart ut, kan det være forurenset. Med dårlige verdier kan sykdommer eller alger dukke opp i akvariet. For å opprettholde et sunt akvarium med forhold nær naturen er det viktig å kontrollere og tilpasse vannverdiene regelmessig. For hver vannanalyse gir JBL vanntester i form av raske tester eller fargeskiftetester. Disse bestemmer en bestemt verdi eller flere verdier på en gang. Med disse vanntestene kan du gjenkjenne algerproblemer og negative nitrat-, nitritt-, kalium-, magnesiumverdier etc. Nitritt produseres når bakterier nedbryter protein og ammonium. Det blir normalt bearbeidet videre til giftfri nitrat. I akvarium og dam bør ikke vann (NO2) være målbart. Hvis nitrat er målbart, er det et tegn på at bakteriedegradasjonsprosessen er blitt forstyrret. Fra en konsentrasjon på 0,4 mg / l og utover er det farlig eller til og med dødelig for fisk, fordi nitritt blokkerer oksygentransporten i blodet. Dette kan avhjelpes med vannendringer og gode bakteriestartere, som JBL Denitrol og JBL BactoPond.

Sunt akvarium/sunn dam med naturnære forhold
Riktige vannverdier er avhengig av fiskebestanden og plantene i akvariet/dammen. Selv om vannet ser klart ut kan det være forurenset. Ved dårlige verdier kan det oppstå sykdommer eller alger i akvariet/dammen. For å opprettholde et sunt akvarium/dam med naturnære forhold er det viktig å kontrollere og tilpasse vannverdiene jevnlig.

For hver vannanalyse gir JBL vanntester i form av hurtigtester eller fargeskifttester. Disse bestemmer en viss verdi eller flere verdier på en gang. Med disse vanntestene kan du gjenkjenne algeproblemer og negative nitrat-, nitritt-, kalium-, magnesiumverdier mm.

Hvorfor teste:
Nitritt produseres når bakterier bryter ned protein og ammonium. Det bearbeides normalt videre til ikke-giftig nitrat. I akvarie- og damvann bør nitritt (NO2) ikke være målbart. Hvis nitrat er målbart, er det et tegn på at den bakterielle nedbrytningsprosessen har blitt forstyrret. Fra en konsentrasjon på 0,4 mg/l og utover er det farlig eller til og med dødelig for fisk, fordi nitritt blokkerer transporten av oksygen i blodet. Dette kan avhjelpes ved vannskift og gode bakteriestartere, som JBL Denitrol og JBL BactoPond.

Anbefalte nitrittverdier:
Ferskvannsakvarium (fellesskapsakvarium): 0-0,2 mg/l
Lake Malawi/Lake Tanganyika akvarium: 0-0,2 mg/l
Planteakvarium med få fisk (aquascaping): 0-0,2 mg/l
Marint akvarium: 0-0,2 mg/l
Dam: 0-0,2 mg/l

Du kan analysere vannverdiene du har målt i JBL Online Laboratory gratis og motta anbefalinger.

Brand

JBL

JBL
JBL

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Based on 2 reviews
  100%
  (2)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  M
  Michelle K Bruun

  Veldig fornøyd med dette produktet,mye mer nøyaktig enn strips☺️ Vil si at dette produktet er livsviktig for fiskene dine og samme med Ammonia-test.

  M
  Michelle K Bruun

  Veldig fornøyd med dette produktet,mye mer nøyaktig enn strips☺️ Vil si at dette produktet er livsviktig for fiskene dine og samme med Ammonia-test.