Green Killing Machine UV Filter-sterilisator

kr1,199.00kr1,669.00 Inkl. mva

Green Killing Machine UV Filter-sterilisator

Uv filter til alle fersk og saltvannsakverier. Uv filter dreper alger, bakterier og parasitter i akvariet. Et uv filter skaper krystallklart vann og hindrer/begrenser/stanser sykdomsutbrudd og oppblomstring av svevealgeri akvariet.

Uv filteret leveres komplett med lyskilde og innebygget pumpe som fører vannstrømmen i sikksakk mønster rundt lyskilden og den forlengede kontaktiden dreper effektivt svevealger, parasitter og bakterier som passerer lyskilden.

  • Bruker UVGI-stråling
  • Har korte UVC-bølgelengder
  • Eliminerer uønskede mikroorganismer
  • Gjør det enkelt å holde akvariet rent
  • Festes på innsiden av glasset med sugekopper
  • Enkel design forhindrer lekkasjer
  • Erstatter bruken av kjemikalier
  • Ekstra svamp følger med
EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , , Stikkord: ,

Beskrivelse

Green Killing Machine UV Filter-sterilisator

Hvis du har fullt av alger i akvariet og vannet raskt blir grønt og grumsete, så er denne AA Green Killing Machine UV-sterilisatoren akkurat det du leter etter.

Dette UV-lyset er utviklet med den nyeste teknologien innen rengjøring av akvarievann. Det ultrafiolette lyset inne i denne “Killing Machine” har en bakteriedrepende strålingseffekt (UVGI), som er en velprøvd metode som bruker de korte UV-bølgelengdene (UVC) for å eliminere uønskede mikroorganismer i akvarievannet ditt. Denne teknologien brukes også i mange drikkevanns systemer over hele verden.

Med denne maskinen blir det lettere å holde akvarievannet ditt krystallklart. Dette er på grunn av den interne UV-en du ganske enkelt putter i vannet for å få full UV-beskyttelse mot bakterier i vannet. UV-stråling er en ekstremt enkel måte å ha kontroll over bakterier, gjær, mugg og andre patogener som flyter rundt i akvariet ditt. På den måten kan du holde akvariet rent uten bruk av kjemikalier.

Denne AA Green Killing Machine er designet for å skjules av akvariedekorasjoner eller plantene i akvariet og den finnes i 2 størrelser. Designet gjør også at du reduserer risikoen for potensielt vannsøl rundt akvariet ditt, fordi du unngår at akvarievannet må ledes ut av tanken. Green Killing Machine skal settes ned i akvariet, og er veldig enkel å installere. Du trenger ikke å bruke noen form for verktøy for å installere det, noe som reduserer risiko for eventuelle skader.

Den beskyttede UV-pæren er plassert slik at vannstrømmen kommer i direkte kontakt med UVC-lampen for økt effektivitet. Den kan brukes i akvarier med tropiske fisker og marine fisker.

Green Killing Machine UV Filter-sterilisator kommer med en ekstra svamp.
Strømtilkobling: 230V/50Hz (drift via 12V medfølgende omformer)

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Størrelse

0-200 ltr akvarium, 200-450 ltr akvarium

Brand

AA Aquarium

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nina sofie Sund

Absolutt og anbefala! Heilt klart vann , bruke i begge akvariumene mine

R
Rune Eiken

Hei har ikke tatt den ibruk enda.

E
Erika Kavaliauskaite

Green Killing Machine UV Filter 24 W

A
Anders-Inge

Funka 100%, krystalklart vann etter noen dager.