Catago Vinterparkas–Damemodell

kr2,599.00 Inkl. mva

Catago Vinterparkas–Damemodell

Svært funksjonell friluftsjakke for kvinner med klassisk fiskebeinsvev, egnet for alle typer aktiviteter, som hundeturer, fotturer, fiske osv. Mellomlang og kort splitt bak gir tilstrekkelig bevegelse samtidig som den beskytter over bena. Justerbar strikk i midjen for å skape den ønskede silhuetten over basislagene. Helt vanntett ytre med teipede sømmer og storm mansjetter for å tåle ekstreme værforhold. Avtakbar, polstret hette med strikk nederst, som sitter godt rundt hodet når den er på og kan brukes som et ekstra lag  varme rundt halsen når du er nede. Flere reflekterende detaljer både foran og bak på jakken øker synligheten om natten. Flere lommer i forskjellige størrelser for å dekke alle dine behov.

 • Funksjonell jakke
 • Fungerer for trenere, hundeførere og friluftsentusiaster
 • Vanntett
 • Teipede sømmer
 • Reflekterende detaljer
 • Mange funksjonelle lommer
 • En fleksibelt plassert lomme med krok i, for hundegodteri
EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , Stikkord: ,
Catago

Beskrivelse

Catago Vinterparkas–Damemodell

Catago vanntett og varm jakke for friluftsliv
Superfunksjonell jakke designet i vanntett polyester med fiskebeinsvev og teipede sømmer, en utrolig komfortabel og pustende jakke. Catago-jakken er perfekt for de som går tur med hunder, de som underviser ute i enten hundetrening eller ridning, eller for de som bare elsker friluftsliv og ønsker en friluftsjakke av god kvalitet.

Jakken har mange kule detaljer som du utvilsomt vil elske. Hetten er avtagbar og det er en squeaker sydd inn i halsen. På utsiden av brystet er det en liten d-ring som du kan feste fløyta til, og like over er det en lomme som du kan ha fløyta i. Så du trenger ikke være redd for å miste den underveis. trening, jakt eller turgåing.

Jakken er utstyrt med store, attraktive brystlommer, samt en stor lomme bak. Lommen bak har en åpning på høyre og venstre side av ryggen, som gjør at du enkelt kommer til den med begge hender. I denne baklommen kan du ha dummyen eller andre belønningsleketøy liggende, som du raskt kan kaste uten at hunden ser det, når belønningen forfaller.

De to lommene foran har magnetlukking. Den ene lommen er utstyrt med en avtagbar godbitlomme, som også er utstyrt med magnetlukking. Nede i hjørnet av den ene lommen er det et hull hvor du kan trekke hjemmeveskene ut av.

Jakken har noen gode og synlige reflekser. Ved ermene kan du selv bestemme om de skal være synlige eller ikke. Jakken har et vannsøyletrykk på 5000mm, som tilsvarer det vanlige regntøyet produsert med.

Catago Vinterparkas–Damemodell.

Catago Vinterparkas – Damemodell

Tilleggsinformasjon

Farge

Blå, Grønn

Størrelse

Medium, Small, Large, XLarge, XS, XXlarge

Brand

Catago

Catago
Catago

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)