Buster IncrediBowl Matskål Vannskål Hund (3 farger, 2 størrelser)

kr189.00kr279.00 Inkl. mva

Med Buster IncrediBowl er det slutt på lange hundeører i matskålen / vannskålen! Skålens spesielle fasong sørger nemlig for å holde hundens ører utenfor mat- og vannskålen. Ørene holdes utenfor maten og vannet, dessuten bidrar skålens innadvendte fasong til at hunden spiser langsommere. Kommer i to størrelser: 1 liter og 2 liter. Farger: limegrønn, svart/mørkgrå eller blå.

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , , , , Stikkord: , , ,
Buster

Beskrivelse

Buster IncrediBowl Matskål Vannskål Hund

BUSTER IncrediBowl er en ideell løsning for langørede hunder som får boksemat/våtfôr/vom. Formen på skålen holder ørene på utsiden av skålen når den spiser/drikker. Således blir ikke ørene våte eller får matrester hengende igjen. Spiser saktere for bedre helse BUSTER IncrediBowl tvinger hunden til å spise saktere og å tygge maten mer, for der av å forbedre helsen ved å redusere sykdomer forårsaket av feil spisevaner.

Symptomer på vanlige fordøyelsesproblemer relatet til aggressiv spising er; Opkast, diarè, hikke og flatulens. Mindre søl. BUSTER IncrediBowl helps holder mat og vann på plass. Formen på BUSTER IncrediBowl gjør at mesteparten av vannet og maten holder seg inne i skålen. Selv om hunden prøver å få det ut med snuta. Perfekt for hunder som spiser i seg vannet når de drikker. Mykt materiale og anti-skli BUSTER IncrediBowl er laget av foodgrade TPE. Det myke materialet gjør at skålen står stødig og stabilt selv når hunden spiser.

Produktet er IKKE laget for å vaskes i vaskemaskin eller mikrobøgleovn. Ved temperaturer over 85°C kan produktet bli deformert.

Tilleggsinformasjon

Farge

Blå, Limegrønn, Svart

Størrelse

1 liter, 2 liter

Brand

Buster

Buster
Buster

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  Hvilket materiale? Hva er opprinnelsesland?

  Skålen er laget av en type polyetylen (plast) som er godkjent for matvarer. Fant dessverre ikke ut av hvor den er laget.

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Based on 1 review
  100%
  (1)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  E
  Elna Haugen
  Vannskål

  Skikkelig lur vannskål for hunder med lange ører👍