Doggy Professional Kastrert Hundefôr (2 størrelser)

kr239.00kr729.00 Inkl. mva

Doggy Professional Kastrert er et svenskprodusert og hvetefritt komplettfôr som er spesielt fordelaktig for hunder som trenger et hundefôr med et lavere energiinnhold. Et hundefôr utviklet for å brukes av kastrerte hunder, men som også kan brukes om du har en hund som av andre årsaker trenger hundemat med lavere energiinnhold for å holde en sunn kroppsvekt. Dette er et hvetefritt hundefôr som og inneholder fersk, svensk kylling som er både velsmakende og lettfordøyelig. For at hundens mage skal fungere bedre har Doggy også tilsatt FOS – prebiotika som jobber for en velfungerende tarm og glad mage. I tillegg er Doggy Professional Kastrert tilsatt ekstra C-vitamin og nyper som er rike på sunne antioksidanter. Hundefôret er laget av naturlige råvarer og inneholder alle vitaminer og mineraler en hund behøver.

Velg mellom 2 størrelser: 3,75 kg og 14 kg.

Beskrivelse

Doggy Professional Kastrert Hundefôr

Hvetefritt komplettfôr med lavt energiinnhold, spesielt fordelaktig for kastrert hunder som lett kan legge på seg.

Sammensetning

Korn*, kjøtt og animalske biprodukter (hvorav fersk, svensk kylling* 13 %), tørket potet*, vegetabilske biprodukter* (hvorav linfrø 1 %, sikoriainulin FOS 0,63 %), gulrøtter*, mineralemner, fisk og fiskeprodukter*, oljer og fetter*, gjær*, nypepulver* (0,3 %).

*Naturlige råvarer.

Tilsetninger (per kg): Næringstilsetninger: Vitamin A 11000IE, vitamin D3 1160IE, vitamin C 400mg, vitamin E 300mg, kopper (kopper(II)sulfat, pentahydrat) 6mg; mangan (mangan(II)oxid) 6mg; zink (zinksulfat monohydrat) 37mg; jod (kalciumjodat anhydrat) 1,8mg; selen (natriumselenit) 0,2mg.. Tekniske tilsetninger: Antioksidanter.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

1,8 kg, 12 kg, 3,75 kg, 14 kg

Brand

Doggy

Doggy Professional

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)