Fixodida Zx tabletter mot flått

kr299.00kr1,299.00 Inkl. mva

Fixodida Zx tabletter mot flått

Slik får du de beste resultatene fra Fixodida Zx. Normalt gir du anbefalt dosering(se etiketten) av Fixodida Zx og får økt flåttbeskyttelse i løpet av en uke. Dyr er individer med ulike behov og i noen tilfeller må inntaket økes for økt flåttbeskyttelse. Hvis Fixodida Zx ikke har fått effekt innen 10 dager, doble inntaket i løpet av de neste 10 dagene. (Fixodida Zx™ kan ikke overdoseres). Når dyret har fått tilstrekkelig flåttbeskyttelse, kan man ofte gå tilbake til inntaket som er anbefalt på etiketten uten at beskyttelsen avtar.

REN NATURKRAFT
Fixodida Zx er et fortilskudd med innhold direkte fra naturen. Produktet har blitt testet av dyreeksperter med veldig gode resultater. Produktet er i dag et av de ledende fortilskuddene i Sverige.

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , , , Stikkord: ,
Fixodida

Beskrivelse

Fixodida Zx tabletter mot flått

BRA FOR BÅDE HUND & KATT
Fixodida Zx innholder vitaminer,proteiner og mineraler fra rørgresstorv, kaolin og tørket gjær. Ingrediensene i produktet bidrar til en god næringsbalanse 
og en bedre metabolisme hvilket øker dyrets allmenne velvære. At dyret føler seg bra, uttrykker seg ofte i form av en blankere pels, mer behagelig, mindre avføringslukt, økt motstand for stress mm.

ET NATURLIG ALTERNATIV MOT FLÅTT
Fixodida Zx bidrar til en naturlig, god næringsbalanse og et bedre stoffskifte hos dyret. Erfaringer viser at dyr med god næringsbalanse blir mindre attraktive mot flåttangrep. I tillegg til å hjelpe mot flåttplagen, merker hundeeierne andre  positive effekter av Fixodida. Hunden trives og føler seg bedre, får blankere pels, mindre lukt fra avføring og høyere stressmotstand.

TRYGT FOR DYRET
Fixodida Zx har blitt utviklet i USA, etter flere års forskning på de aktive ingrediensene. Fixodida Zx er et naturlig fortilskudd for hund og katt behørig rapportert hos Jordbruksverket i Sverige og Mattilsynet i Norge. Ingrediensene oppfyller videre krav og vilkår etablert av American Association of Feed Control Official (AAFCO) I tillegg til å hjelpe mot flåttplagen, merker hundeeierne andre positive effekter av Fixodida. Hunden trives og føler seg bedre, får blankere pels, mindre lukt fra avføring og høyere stressmotstand.

KOMPLETTERINGSFOR-TILSKUDD FOR HUND OG KATT
Fixodida Zx er et naturlig kompletteringsfor som inneholder næringsmidlene fra rørgresstorv, kaolin og tørket gjær fremstilt av Saccharomyces cerevisiae. Produktet bidrar til å sikre en god næringsbalanse. Produktet er registrert kompletteringsfor for hung og katt hos Mattilsynet.

Anbefalt Inntak
Hund og katt under 10 kg: 1-2 tabletter daglig.
Hund over 10 år: 1-3 tabletter daglig.
Enkelte dyr samt langhårede hunder kan av og til ha behov for 3-5 tabletter daglig for å oppnå god næringsbalanse.

Ingredienser
Rørgresstorv, tørket gjær, kaolin, lakspepider. Tabletthjelpemiddel:: Dextrose, mikrokrystallisk cellulose, kiseldioksid og magnesiumstearat.

Næringsverdi per tablett:
Energiverdi         3 kcal/12 kJ
Protein                0,38 g
Kullhydrater        0,2 g
Vekstråd             0,04 g
Fett                     0,07 g
Aske                   0,03 g

Finnes i tre størrelser + egenutviklet resept til dyreeier:
50 tabletter
120 tabletter
480 tabletter
60 tabletter til dyreeier – Fixotin ZX
er et Biocidprodukt mot flått, parasitter og utøy helt uten gift og kjemikaler. Produktet er effektivt og bidrar til mindre angrep av insekter. Full effekt oppnås etter 5-7 dager

BRA FOR DYREEIER

FIXOTIN ZX ™ ER ET BIOSIDT PRODUKT MOT flått, bremser og parasitter HELT UTEN GIFTER OG KJEMIKALIER. PRODUKTET ER EFFEKTIVT OG BIDRAR TIL MINDRE FLÅTT-, BREMS- OG PARASITT angrep. FULL EFFEKT AV PRODUKTET OPPNÅS ETTER AT FIXOTIN er spist i 5 – 7 DAGER.
Slik får du de beste resultatene fra Fixotin! -Anbefalt inntak av Fixotin Zx tabletter
Voksne og barn over 12 år: 1-2 tabletter per dag gjennom flåttsesongen. Begynn å ta tablettene minst 7 dager før du besøker flåttområder. Tablettene skal svelges med væske, gjerne i forbindelse med matinntak.

Resultater innen en uke
Normalt gir anbefalt inntak av Fixotin Zx økt flåttbeskyttelse i løpet av en uke. Inntak virker også ofte avvisende på mygg og andre insekter, inkludert veps.

Økt inntak gir bedre beskyttelse
Mennesker er individuelle og i noen tilfeller kan det hende at inntaket må økes for bedre effekt. Hvis Fixotin Zx ™ ikke har fått effekt innen en uke, doble inntaket i løpet av neste 7-dagers periode. (Fixotin Zx™ kan ikke overdoseres). Når du har fått tilstrekkelig flåttbeskyttelse, kan du normalt gå tilbake til inntaket som er anbefalt på etiketten uten at den avvisende effekten avtar.

Fortsett å ta Fixodida
Fixodida Zx ™ bidrar til å redusere flåttsmerter. En og annen flått kan fortsatt være tilstede. Dette er helt normalt, spesielt ved opphold i spesielt flåttrike områder. Det er derfor lurt å fortsette å sjekke for flått så snart du har vært utsatt for angreps fare og ta anbefalt dose av Fixodida hele flåttsesongen.

Over 50 millioner bokser er solgt hittil!

Tilleggsinformasjon

Størrelse

480 tabletter, 50 tabletter, 60 tabletter dyreeier, 120 tabletter

Brand

Fixodida

Fixodida
Fixodida

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)

  Du liker kanskje også…