Tickless Pet Ultralyd

kr349.00kr359.00 Inkl. mva

Tickless Pet Ultralyd, ulike størrelser

• Elektronisk flåttjager
• Ultralyd (40khz) skremmer flåtten bort fra hunden, ultralyden er ikke hverken ubehagelig eller skadelig for menneske, hund eller katt
• Helt kjemikaliefri flåttbekjempelse
• Trygg for hunden
• Rekkevidde ca 1,5m for rosa og sort – 3 meter for beige
• Forebyggende

Beige, hest eller store områder – Sort, store hunder – Rosa, små hunder og katter

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , , , , Stikkord: ,
Tickless

Beskrivelse

Tickless Pet Ultralyd
Tickless Pet Ultralyd

TICKLESS Pet holder flått og lopper unna uten bruk av farlige kjemikalier. Ved å feste den brukervennlige, lille boksen til kattens eller hundens halsbånd, på hesten eller i teltet holder du parasitter unna i opptil 9-12 måneder etter aktivering og lar kjæledyret ditt nyte naturen.

Boksen sender ut ultralydpulser som ikke oppfattes av mennesker og dyr, men som forstyrrer parasittenes evne til å orientere seg og dermed holde dem unna dyret ditt. Rekkevidden er ca 1,5 meterpå sort og rosa. Ca. 3 meter på beige. Boksen er først og fremst beregnet på forebyggende formål. Miljøvennlig, inneholder ingen kjemikalier eller dufter, noe som gjør det trygt selv for unge dyr så vel som for eldre, syke eller drektige dyr.

INSTRUKSJONER: Plasser boksen på halsbåndet med siden med gitteret vendt utover fra dyrets kropp. Fjern fliken for å aktivere boksen. Et rødt lys blinker fire ganger for å indikere at boksen er på. Du kan sjekke at den fungerer når som helst ved å trykke én gang på knappen og merke om lysdioden blinker som svar. Produktet er ikke vanntett, men det er svært motstandsdyktig mot fuktighet (IP13). Hvis boksen blir våt, bør den tørkes umiddelbart for å unngå vannskader. Fordi den er så liten, bør den oppbevares utilgjengelig for små barn. Ved normale temperaturer kan dosen holde parasitter unna i 9-12 måneder etter aktivering.

ADVARSEL: For å sikre effektivitet må boksen til enhver tid festes til dyret. Effektiviteten avhenger av tilstanden til dyrets pels samt mengden parasitter i området. Ikke egnet for å fjerne flått eller lopper på dyr som allerede er smittet. For å garantere best mulig beskyttelse, anbefaler vi også å ta andre forholdsregler (sjamponering, tiltak for å redusere flått- og loppebestanden i nærmiljøet). I noen tilfeller, i områder som har mange parasitter, er det mulig for individuelle flått å angripe dyret selv om det bærer boksen. Hvis dette skjer, bør flåtten fjernes som vanlig så snart som mulig.

Tilleggsinformasjon

Farge

Beige, Rosa, Svart

Brand

Tickless

Tickless
Tickless

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)