Bozita Feline Indoor og sterilisert, Kylling og Kalkun i Gelé

kr29.00kr459.00 Inkl. mva

Bozita Feline Indoor og sterilisert, Kylling og Kalkun i Gelé

Våtmat til katt med kylling og kalkun

 • 100 % svenske ingredienser
 • 100 % kornfri
 • 100 % animalsk protein
 • Balansert mineral- og energiinnhold tilpasset den steriliserte katten
 • Høyt kjøttinnhold

Beskrivelse

Bozita Feline Indoor og sterilisert, Kylling og Kalkun i Gelé

Bozita Indoor & sterilized kalkun er et komplett balansert fôr for voksne katter. Fôret er tilpasset det litt lavere energibehovet til inne- og steriliserte katter, noe som også gjør det egnet for eldre og overvektige katter. Tilsatt L-karnitin, som utgjør en sentral del av kattens forbrenning. Svensk kalkun bidrar til å gjøre fôret mer smakfullt og lettere fordøyelig, slik at katten lettere kan ta opp næringsstoffene. Cellulosefibre reduserer risikoen for hårballer. For en god mageflora inneholder produktet prebiotisk FOS. Fôret har også en optimal balanse av mineraler (Ca, P, Mg), som er tilpasset en sterilisert katt og inneholder høye nivåer av vitaminer og taurin.

Dette deilige våtfôret kommer i form av biter i saus, og er spesielt laget for katter som trenger litt mindre energi i fôret sitt – dette kan for eksempel være kastrerte katter, eldre katter eller innekatter.

Dersom katten din har en rolig livsstil og en tendens til å legge på seg litt, kan det være en god idé med et spesialfôr som dette. Dette våtfôret har et lavere energiinnhold enn et vanlig fôr til voksne katter, og det inneholder også aminosyren L-karnitin som hjelper med å bedre fettforbrenningen.

Bozita Indoor & Sterilised kylling og kalkun i saus har en nydelig smak av kylling og kalkun, som er lettfordøyelige og velsmakende ingredienser. Fôret inneholder rikelig med vitaminer og taurin, og det inneholder også FOS som er bra for tarmfloraen. Utover dette morvirker fôret også hårballer!

SAMMENSETNING :Kjøtt og animalske biprodukter* 45 % (kalkun 8 %), lignocellulose (4 % i stykket), mineraler, sikoriinulin (FOS 0,1 %). *Svenske naturlige ingredienser. TILSETNINGER (PER KG) Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Hvit. D3 200IE, hvit. E 12mg, taurin 700mg, L-karnitin 11mg, kobber (kobber(II)sulfat, pentahydrat) 2mg, mangan (mangan(II)oksid) 1,4mg, sink (sinksulfat, monohydrat) 14mg, jod, anhydrat) 0, 1 mg. ANALYSERET INNHOLD Protein 8,5 %, fettinnhold 3,5 %, vegetabilsk fiber 1,4 %, råaske (mineraler) 1,8 % (hvorav kalsium 0,24 %, fosfor 0,2 % og magnesium 0,016 %), vann 82 % . Utskiftbar energi 307kJ/100g.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

12×85 gram, 24×85 gram, 36×85 gram, 85 gram

Brand

Bozita

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)