Beaphar Bio spray mot insekter 150ml

kr149.00 Inkl. mva

Beaphar Bio spray mot insekter 150ml

Et naturlig produkt som bekjemper insekter!

EAN: N/A Varenummer: Bea13651 Kategorier: , , , Stikkord:

Beskrivelse

Beaphar Bio spray til hund og katt er et naturlig produkt som bekjemper insekter.
Sprayen består av naturlige oljer og ekstrakt fra lavendel og margosa, hvilket er ubehagelig for insekter. B eaphar Bio Spray har også en positiv effekt på huden og pelsen. Oljen virker velgjørende, som for eksempel ved å redusere kløe fra insektsbitt, samtidig som pelsen ser bedre ut og kjæledyret ditt lukter godt. P roduktet brukes på kjæledyr fra de er 12 uker. Spray pelsen med en avstand på ca. 30 cm. F lasken er 150 ml. B eaphar sin serie med flåttprodukter er en serie produkter basert på virkestoffer fra naturen, med andre ord helt naturlig. Produktene inneholder margosa-ekstrakt og lavendelolje som virker avstøtende på både flått, lopper og lus. Produktene finnes i form av halsbånd, dråper, spray og håndskum.

Brand

Beaphar

Beaphar er en nederlandsk produsent av medisiner, pleieprodukter og (supplementer) fôr til hunder, katter, fugler, kaniner og gnagere. Beaphar Norge har i en årrekke håndtert det norske markedet fra sine kontorer i Tønsberg og er bl.a blant de som leverer mest flått produkter til hunder og katter.

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Based on 3 reviews
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  33%
  (1)
  0%
  (0)
  67%
  (2)
  S
  S.J.
  gf

  fgfg

  A
  Annette
  Elendig

  Føler at denne virker mot sin hensikt. Flåtten setter seg istedet ved øyet. Den rømmer fra pelsen og fester seg istedet rundt øyet.

  A
  Annette
  Elendig

  Føler at denne virker mot sin hensikt. Flåtten setter seg istedet ved øyet. Den rømmer fra pelsen og fester seg istedet rundt øyet.