Juwel Phorax Filtermateriale

kr149.00kr239.00 Inkl. mva

Juwel Phorax Filtermateriale bryter ned fosfater i akvariet. Dette reduserer veksten hos algene på en effektiv måte, og kan bidra til å bedre planteveksten.

Fosfater kommer til i akvariet gjennom fiskematen, og brytes sjelden raskt nok. Plantene tar opp fosfat fra vannet (ferskvann: 0,05 mg/l, saltvann 0.01 mg/l), men de trenger veldig små mengder i forhold nivåene som pleier å finnes i vanlige selskapsakvarier, eller akvarier med gjennomsnittlig befolkning. Faren for oppsamling av fosfat øker i forhold til mengden mat som tilføres i akvariet.

Algene vil derfor nyttiggjøre seg av dette overskuddet og akselerere sin vekst. For mye fosfat i vannet er garantert å gi algeproblemer på sikt.

I rene aquascape akvarier er denne faren vesentlig mindre, og man må i noen tilfeller tilføre fosfat selv, da det som regel er få eller ingen beboere i akvariet som sørger for at dette tilføres på naturlig vis.

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategori:
Juwel

Beskrivelse

Phorax består av en aluminium mineral som binder oppløste fosfater ved å omdanne disse til vann-uløselig aluminiumfosfat og fjerner de dermed fra vannet. Dette gjør Juwel Phorax svært effektiv, og hvert gram Phorax kan binde opp til 12 mg fosfat.

Kjennetegn for JUWEL Phorax:

Reduserer fosfatnivået.
Bremser ned algeveksten.
Fremmer planteveksten.
Egnet for bruk i ferskvann og saltvannsakvarier.

Tilleggsinformasjon

Størrelse

L, M, XL

Brand

Juwel

Juwel
Juwel

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)