Petrebels Luxury sleeper hengekøye rund

kr589.00kr729.00 Inkl. mva

Petrebels Luxury sleeper hengekøye rund

Solid hengekøye for klorestolper

Denne store Luxury Sleeper-hengekøyen er laget av supermyk høykvalitets plysj og i perfekt rund form. Det ideelle stedet for katter å slappe av! Sjansen er stor for at din Rebel kan bli funnet der hver dag for en ettermiddagslur eller en omfattende vask. Og så kan det skje at du etter en stund trenger en ny, mens skrapestolpen din fortsatt er i perfekt stand. Derfor selger vi alltid hver del separat. Det er bra for lommeboken og bedre for miljøet.

 • Passer til sisalstolper på ø 9 cm og ø 12 cm
 • vattert og derfor ekstra sterk
 • 40x40cm, høyde 2 cm -vekt ca. 3kg – egnet for alle katter som veier opptil 15 kg
 • 48x48cm, høyde 2 cm -vekt ca. 4kg – egnet for alle katter som veier opptil 25 kg
PetRebels

Beskrivelse

Petrebels Luxury sleeper hengekøye rund

De første opprørerne
Dennis og Detlef er de stolte grunnleggerne av Petrebels. De var begge allerede aktive i kjæledyrindustrien i mange år inntil de en dag bestemte seg for å gjøre det selv. Ikke mer å følge trender, men lag fasjonable produkter for kjæledyr på egen hånd. CKloremøbler som ikke bare er pene, men også bærekraftige og sterke.

Ganske stort steg, men med all kunnskap de hadde og kjærligheten til katter burde det være greit. Og det var det! Petrebels samling av kloremøbler beviser at design og kvalitet kan fungere utmerket sammen. DE er en viktig aktør i kjæledyrindustrien over hele verden med en stor gruppe lojale fans.

Tilleggsinformasjon

Størrelse Cm

40cm, 48cm

Farge

Cappuccino, Creme, Grå

Brand

PetRebels

PetRebels, De første opprørerne Dennis og Detlef er de stolte grunnleggerne av Petrebels. De var begge allerede aktive i kjæledyrindustrien i mange år inntil de en dag bestemte seg for å gjøre det selv. Ikke mer å følge trender, men lag fasjonable produkter for kjæledyr på egen hånd. CKloremøbler som ikke bare er pene, men også bærekraftige og sterke. Ganske stort steg, men med all kunnskap de hadde og kjærligheten til katter burde det være greit. Og det var det! Petrebels samling av kloremøbler beviser at design og kvalitet kan fungere utmerket sammen. De er en viktig aktør i kjæledyrindustrien over hele verden med en stor gruppe lojale fans.
PetRebels

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)